طعم قرمز بین لب و دندان
میدونی؟ رنگدانه های رژ لب گاهی از فلفل چیلی به دست می آیند. منطقه خودمختار اویغور شین جیانگ در شمال غربی چین به دلیل آب و هوای خشک، آفتاب کافی و اختلاف دمای زیاد بین روز و شب، به تامین کننده اصلی کپسانتین در جهان تبدیل شده است.
این فلفل است که در شهرستان بوهو، منطقه خودمختار مغولستان بایینگولنگ، شین جیانگ تولید می شود و رنگ آن قرمزتر از سایر فلفلهاست و برای استخراج رنگدانههای قرمز استفاده می شود. رنگدانه قرمز استخراج شده از این فلفل را می توان در بسیاری از موارد مانند رژ لب، کیک، بستنی، نوشیدنی، داروهای پزشکی و غیره استفاده شود.
در سال ۲۰۲۰، فلفل بوهو به عنوان یکی از “ده فلفل معروف در چین” توسط انجمن گردش سبزیجات چین رتبه بندی شد.
پس از سالها توسعه، فلفل در شهرستان بوهو در سطح وسیع زیر کشت رفت و به صنعت غالب و مشخص در توسعه کشاورزی این شهرستان تبدیل شد.
فلفل چیلی نه تنها جیب کشاورزان را پر کرده، بلکه به منطقه هم زیبایی بی نظیری می بخشد.