معنای سفرهای پرشور «عید بهار» غیر از سرعت و کارآمدی چیست؟

ایام پر رفت و آمد «عید بهار» با تخمین رکوردشکنی انجام ۹ میلیارد سفر مسافری طی ۴۰ روز، قرار است به عنوان مدرکی دال بر توانمندی قابل توجه چین در مدیریت حجم بالای رفت و آمد محسوب شود.

این موج سفر که به چینی «چون‌یون» گفته می‌شود و به عنوان بزرگترین مهاجرت جمعیت جهان که سالی یک بار اتفاق می‌افتد مشهور شده، چالش‌هایی را در تضمین جریان ترافیک روان، حفظ ایمنی، کاهش اثرات نامطلوب جوی و هماهنگی حمل و نقل مسافر و بار به وجود می‌آورد.

برای آنکه حجم بالای رفت و آمد «چون‌یون» امسال را درک کنید شاید مراجعه به بعضی از داده‌های عملیات راه آهن چین کمک‌کننده باشد: بیش از ۱۴ هزار قطار مسافربری روزانه مسافران را جابجا می‌کنند. قبل از شروع این فصل سفر در روز سه شنبه، جمعا ۱۸۵ قطار فوق سریع در سراسر چین به بهره برداری رسید که قادرند با سرعت ۳۵۰ کیلومتر در ساعت حرکت کنند.

۴۸ هزار کیلومتر راه ‌آهن فوق سریع عملیاتی چین که طولانی‌ترین شبکه ریلی دنیا هم محسوب می‌شود و شاهد تلاش‌های خستگی ‌ناپذیر توسعه است، با مسیرهای جدیدی که در نزدیکی یا از میان شهرهای پرجمعیت عبور می‌کنند، گزینه‌های بیشتر و سریع‌تری برای سفر مردم فراهم کرده است.

به منظور پاسخگویی به نیاز عمومی به سفرهای ایمن و سریع، به شکلی گسترده از خدمات هوشمند استفاده شده است. این موارد شامل گزینه‌های اختصاصی مثل بلیت فروشی خودکار و رزرو ویژه برای دانشجویان در تعطیلات زمستانی و کارگران مهاجر است که از نقاط کاری خود به زادگاهشان باز می‌گردند.

در عین حال نهادهای ریلی از داده‌های سایت رزرو رسمی برای تنظیم برنامه‌های قطار و افزایش ظرفیت در مسیرهای پرطرفدار بهره می‌برند و در نتیجه اطمینان حاصل می‌کنند که نیازهای مختلف برآورده می‌شوند.

نقطه درخشان دیگر در مسیرهای رفت و آمد، استفاده روزافزون از خودروهای برقی است امری که مدرکی روشن دال بر گذار به سوی گزینه‌های سفر سبزتر در چین، تلقی می‌گردد.

مناطق خدمات بزرگراهی به منظور تطبیق با موج‌ سفرهای عید بهار در حال ترویج ایستگاه‌های شارژ فوق‌ سریع تبلیغ هستند و راه‌حل‌های هوشمندی مانند ربات‌های شارژ را معرفی می‌کنند. این امر باعث شده که ۹۷ درصد مناطق خدمات بزرگراهی در حال حاضر امکانات شارژ داشته باشند و رانندگی با خودروهای برقی را برای مسافران عید بهار جذاب‌تر کنند.

مورد دیگری که از اهمیت ویژه برخوردار است استفاده بالا از هواپیمای مسافربری C919 تولید داخل طی مسافرت‌های عید بهار است که نمادی از پیشرفت فناورانه و صنعتی چین محسوب می‌شود.

«چون‌یون» یا موج سفرهای عید بهار فقط درباره بازگشت به زادگاه نیست. پیش بینی می‌شود چون‌یون امسال افزایش شدید شمار مسافران خارجی را تجربه کند، امری که ناشی از گسترش سیاست‌های بدون روادید چین و انجام تدابیر بیشتر برای تسهیل ورود گردشگران خارجی‌ است.

دنیا از پنجره چون‌یون می‌تواند چینی را شاهد باشد که نشاط اقتصادی چشمگیر، پاسداری فرهنگی، پیشرفت فناوری و تبادلات روزافزون با جهان خارج را به نمایش می‌گذارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا