نتیجه یک نظرسنجی سی جی تی ان: مقابله با تغییرات اقلیمی ضروری است

تغییرات آب و هوایی جهانی سرعت بیشتری به خود گرفته است و حکمرانی آب و هوایی نیاز فوری به عزم جدی تر و اقدامات بیشتر دارد. نظرسنجی اخیر توسط سی جی تی ان رادیو و تلویزیون مرکزی چین و دانشگاه رنمین چین که با مشارکت هفت هزار و ۶۵۸ نفر از پرسش شوندگان از ۳۸ کشور جهان انجام شد، نشان داد که حدود ۹۰.۳ درصد از آنها معتقدند مقابله با تغییرات آب و هوایی ضروری است و جامعه بین المللی نیاز فوری به ایجاد اجماع و انجام اقدامات عملی بیشتری در این زمینه دارد.

۸۷ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی بر آن هستند که تقویت همکاری بین کشورها، روش و مسیر دستیابی به مدیریت موثرتر اقلیم جهانی است. در مقایسه با پرسش شوندگان از کشورهای پیشرفته، افرادی که از کشورهای در حال توسعه در این نظرسنجی شرکت کردند، تاکید بیشتری بر ضرورت انجام اصلاحات و عزم جدی تر برای اصلاح شرایط اقلیمی داشتند.

“پیمان چارچوب سازمان ملل متحد در مورد تغییرات آب و هوایی” اشاره دارد که بیشترین سهم انتشار گازهای گلخانه ای جهانی چه در گذشته چه در زمان حاضر از کشورهای پیشرفته سرچشمه می گیرد و بنابراین اصل “مسئولیت های مشترک اما متمایز” را بین کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه ایجاد کرد.

این نظرسنجی نشان داد، ۷۵.۳ درصد از پرسش شوندگان معتقدند که کشورهای پیشرفته فاقد صداقت و اقدامات در مدیریت شرایط آب و هوای جهانی هستند که به طور جدی سرعت همکاری جهانی در زمینه مدیریت اقلیمی را تضعیف کرده است.

۷۳.۹ درصد از پرسش شوندگان نیز معتقدند که تأخیر کشورهای توسعه یافته در انجام تعهدات خود در زمینه کمک های اقلیمی غیرمسئولانه است. ۸۵.۸ درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی از کشورهای توسعه یافته درخواست کردند که حمایت جلب سرمایه‌گذاری در این زمینه را به کشورهای در حال توسعه ارائه داده و اجرای توافقنامه پاریس را ترویج کنند.

۸۹.۸ درصد از افرادی که در نظرسنجی شرکت کردند نیز معتقد بودند که کشورهای توسعه یافته مسئولیت های تاریخی و اخلاقی اجتناب ناپذیری در قبال بحران تغییرات آب و هوایی ساخته دست بشر دارند و از آنها خواستند تا جاه طلبی و اقدام بیشتری در مورد موضوع تغییر اقلیم نشان دهند.

در میان افرادی که در این نظرسنجی شرکت کردند، تعدادی از آنها از کشورهای توسعه یافته مانند ایالات متحده، آلمان و ژاپن و همچنین افرادی از کشورهای در حال توسعه مانند آرژانتین، هند و کنیا بودند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا